La cerere, asiguram pe baza de contract, servicii de intretinere, mentenanta si reparatii a calculatoarelor si a altor echipamente informatice (imprimante, copiatoare, multifunctionale, laptop-uri, UPS-uri).
Suntem Service autorizat RICOH.
Suntem Dealer autorizat RICOH.
Oferim service in garantie si post-garantie pentru orice produs achizitionat prin show-room-ul Onaxa.
Asiguram operativ service pentru calculatoare, copiatoare si imprimante, inclusiv la sediul clientului.
Cum se procedeaza:

Aparatelor defecte aduse la sediul firmei noastre (ORADEA – P-ta 22 Decembrie, nr. 9A), li se întocmeşte o fişă de comanda (cu ajutorul unui program dedicat, care in viitorul apropiat va permite consultarea starii aparatului on line), în două exemplare (1 exemplar – client, 1 exemplar – prestator).

In termen de MINIM 48 de ore se efectuează o diagnoza a aparatului, si de obicei, si depanarea aparatului. Dupa constatarea defectului, se contacteaza clientul in vederea comunicarii pretului depanarii. Daca in urma comunicarii defectului si al pretului, clientul doreste depanarea aparatului, diagnoza este gratuita. In cazul in care, clientul nu doreste depanarea aparatului, taxa de constatare defect este intre 10-80 RON (in functie de complexitatea lucrarii de diagnosticare, si de timpul efectiv lucrat la aparat). Pentru un termen de reparatie mai redus se percepe o taxa de urgenta de 30-100 RON
(in functie de complexitatea lucrarii de diagnosticare, si de timpul efectiv lucrat la aparat).

Vom încerca întâi repararea subansamblelor sau componentelor defecte şi doar apoi vom proceda la înlocuirea lor, astfel încât preţul aferent reparaţiei să fie cât mai mic. In cazul in care repararea aparatului necesita un timp mai indelungat (comanda pieselor sau subansamblelor) vom anunta clientului termenul aproximativ de reparatie.

În momentul în care problemele aparatului au fost soluţionate si aparatul a fost testat cel putin 24 de ore la noi in atelier (in functie de gravitatea defectului), vom anunta clientul in vederea ridicarii aparatului.

 

but-preturi-manopera

Nici un comentariu